close
چت روم
طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای

sharj

دوشنبه 29 مرداد 1397

طرز تهیه خمیری برای کشک و بادمجان لقمه ای

آرشیو
1394
1393
1392
تبلیغات
جستجوگر پیشرفته سایت



آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
کمی طاقت داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 289 rezabb
1 190 rezabb
0 176 bahar
0 173 bahar
0 161 bahar
0 176 diyana
0 158 diyana
0 160 diyana
0 161 diyana
0 149 diyana
0 157 setiya
0 162 setiya
0 153 setiya
0 151 setiya
0 140 setiya
0 151 elmira
0 154 elmira
0 167 elmira
0 201 elmira
0 170 elmira

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

مواد لازم برای خمیر کشک و بادمجان لقمه ای:

آرد سفید 3 لیوان
 شیرخشک 3 قاشق غذاخوری
خمیر مایه  1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
شکر 1.5 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون (یا هر روغن مایع دیگر) 3-4 قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم ( حدود 1 و 1/4 لیوان )


طرز تهیه خمیر کشک و بادمجان :

خمیر مایه و شکر را با 1/4 لیوان آب مخلوط کرده ده دقیقه در جای گرم و تاریک می گذاریم  تا خمیر مایه پف کند. اگر خمیر مایه فوری استفاده می کنید صبر کردن نمی خواهد و در همین مرحله روی آرد بریزید.

مواد خشک را با خمیر مایه و روغن مخلوط می کنیم و یک لیوان آب را کم کم مخلوط می کنیم . خمیر را ده دقیقه ورز می دهیم تا به دست نچسبد.

روی خمیر را با دست روغنی چرب می کنیم و یک پلاستیک فریزر را باز کرده روی آن می کشیم و روی پلاستیک یک دستمال می اندازیم.

سپس یک تا دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر دو برابر شود.
حالا خمیر را با وردنه صاف کرده و با قالب گل 5 پر به ابعاد تقریبی 14 سانتی متر قالب می زنیم.

 

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

نمونه ای از قالب های مورد نیاز برای این نان ها


یک قالب کمی کوچکتر و شش پر خریده ام. از این ها که دسته اش موقع جمع کردن میخوابد. سایز آن خیلی مناسب تر است!

تزیین کشک و بادمجان,طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای

بعد از صاف کردن خمیر آن ها را قالب زده


گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند و در فر 170 درجه به مدت 10-15 دقیقه بپزید.

تجربه : چرب کردن قالب مافین برای این خمیر لازم نیست.

 

پخت کشک و بادمجان لقمه ای,پخت نان کشک و بادمجان لقمه ای

گلها را داخل قالب مافین که از قبل چرب کرده اید بیندازید طوری که گلبرگهای گل رو به بالا بماند


دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد ( مال من سری اول قهوه ای شد) داخل کاسه ها چون غذا سرو می شود مهم نیست که کمی سفید باشد.

 

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

دقت کنید که کمی تغییر رنگ بدهد اما حواستان باشد که به علت کوچکی و نازکی زود می سوزد


بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل حاصل کشک و بادمجان تان را سرو و با کشک ، نعنا داغ و سیر داغ و یک برگ جعفری تزیین کنید.

 

طرز درست کردن کشک و بادمجان لقمه ای, مواد لازم برای کشک و بادمجان لقمه ای

بعد از سرد شدن در نانهای کاسه شکل کشک و بادمجان ها را مانند شکل در آن تزیین کنید

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظرسنجي
نظرتون در مورد سایت چیه؟




پشتيباني آنلاين
ارتباط با مدیر