close
چت روم
مربای پوست هندوانه

sharj

سه شنبه 04 اردیبهشت 1397

مربای پوست هندوانه

آرشیو
1394
1393
1392
تبلیغات
جستجوگر پیشرفته سایت



آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
کمی طاقت داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 273 rezabb
1 177 rezabb
0 162 bahar
0 162 bahar
0 151 bahar
0 165 diyana
0 148 diyana
0 147 diyana
0 150 diyana
0 139 diyana
0 145 setiya
0 149 setiya
0 141 setiya
0 139 setiya
0 130 setiya
0 140 elmira
0 141 elmira
0 152 elmira
0 185 elmira
0 155 elmira

مربای پوست هندوانه

مواد لازم  :

 

 

پوست هندوانه و آهک

از هر کدام یک کیلوگرم

شکر 

یک و نیم کیلوگرم

گلاب 

نصف پیمانه

دانه هِل کوبیده

یک تا دو قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه :

 

 

همه ‌طور مربا و همه جورش را دیده بودید. الا این یکی رو، اما چه بخواهید و چه نخواهید پوست هندوانه اگر به شکل مربا در آید بسیار خوشمزه خواهد شد. اما یادتان باشد اگر این مربا را تهیه می‌کنید عینا مطابق دستور انجام شود وگرنه آن‌طور که باید و شاید خوشمزه نخواهد شد.

 

هندوانه جزو میوه‌هایی است که بیشتر افراد آن را دوست دارند و در فصل تابستان مورد استفاده همگان است. گذشتگان تخم هندوانه را جدا می‌کردند و بو می‌دادند و از پوست هندوانه هم مربای بسیار خوشمزه‌ای تهیه می‌کردند.

 

 

طرز تهیه مربای پوست هندوانه به این ترتیب است که ابتدا آهک را در ظرفی می‌ریزیم دو یا سه کاسه بزرگ آب روی آهک ریخته و کاملا هم می‌زنیم. سپس پوست‌های هندوانه را تمیز کرده تا حدی که تمامی قرمزی هندوانه گرفته شود، آنها را خرد کرده یا قالب می‌زنیم. آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه‌ آماده شده می‌ریزیم و می‌گذاریم ۲۴ ساعت در آب آهک بماند بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد می‌شوییم. این کار را چند بار تکرار می‌کنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانه‌ها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام می‌دهیم و با مقداری آب می‌گذاریم تا بپزد.

 

سپس پوست هندوانه‌ها را در صافی می‌ریزیم تا آب آن برود. شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن می‌ریزیم و شکر را می‌جوشانیم. شربت را صاف کرده و پوست هندوانه‌ها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. کف روی مربا را چند بار می‌گیریم. وقتی شربت قوام آمد دانه‌های هِل و گلاب را داخل مربا می‌ریزیم. مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد. بعد مربا را از روی حرارت بر می‌داریم و در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری می‌کنیم.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظرسنجي
نظرتون در مورد سایت چیه؟




پشتيباني آنلاين
ارتباط با مدیر