close
چت روم
طرز تهیه سس ارده

sharj

یکشنبه 30 دی 1397

طرز تهیه سس ارده

آرشیو
1394
1393
1392
تبلیغات
جستجوگر پیشرفته سایت



آخرين ارسال هاي تالار گفتمان
کمی طاقت داشته باشید...
عنوان پاسخ بازدید توسط
1 309 rezabb
1 211 rezabb
0 190 bahar
0 188 bahar
0 179 bahar
0 189 diyana
0 173 diyana
0 174 diyana
0 180 diyana
0 163 diyana
0 174 setiya
0 180 setiya
0 172 setiya
0 164 setiya
0 154 setiya
0 166 elmira
0 171 elmira
0 188 elmira
0 219 elmira
0 188 elmira

نحوه درست کردن سس ارده,مواد لازم برای سس ارده

مواد لازم برای سس ارده:

 ارده ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
 نخود پخته  ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
 سیر  ۱حبه
 آبلیمو ترش تازه نصف لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
سرکه ی سیب ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ لیوان

 
طرز تهیه سس ارده :
نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد به طوری که پس از پختن آب آن کاملا کشیده شود. پس از سرد شدن، آن را به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه،سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسانیم.

برای بهتر و غلیظ تر شدن سس ارده، آن را به مرور مخلوظ می کنیم. یعنی چند بار مخلوط کن را روشن و خاموش کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا مواد سس کاملا مخلوط شود.

باید دقت شود که سس ارده بیش از حد رقیق نشود. در صورت رقیق شدن سس، کمی نخود پخته به آن اضافه می کنیم و در صورت غلیظ شدن آن، مقداری روغن مایع و آب لیمو ترش تازه به آن می افزاییم. سس ارده را می توان به همراه فلافل، کتلت، سبزیجات خام و یا بخارپز مانند ساقه ی کرفس، گل کلم، کلم بروکلی و هویج میل نمود.

امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

بخش نظرات این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
ورود کاربران
نام کاربری :
رمز عبور :

رمز عبور را فراموش کردم ؟
عضويت سريع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
نظرسنجي
نظرتون در مورد سایت چیه؟




پشتيباني آنلاين
ارتباط با مدیر